Nakupte si v září boty Black Diamond a La Sportiva se slevou až 48% a obujte se do vašich dobrodružství.

Nevídaná highline akce v Kladně: Přijďte se podívat, fandit i vyzkoušet!

Kladno se už brzy stane dějištěm jedinečné události, kterou si rozhodně nechcete nechat ujít! O víkendu 27.–29. září se mezi prvním a druhým Rozdělovským věžákem uskuteční nevídaná highline akce. Odvážní slacklineři se pokusí překonat highline nataženou ve výšce 45 metrů nad zemí a dlouhou neuvěřitelných 90 metrů!

455985150_531028809440590_9149353266574563566_n_optimized

Co je highline a proč je tato akce tak výjimečná?

Highline je extrémní sport, při kterém se chodí po úzkém popruhu nataženém vysoko nad zemí. Slacklineři balancují na tenké lajně, která je často umístěna mezi dvěma skalami nebo budovami. V Kladně budete mít příležitost sledovat tyto odvážlivce v akci, jak balancují mezi věžáky ve výšce, kde i ten nejmenší krok vyžaduje maximální soustředění a odvahu.

Přijďte se podívat, podpořit, a především zažít něco neobyčejného!

Tato akce není jen pro zkušené highlinery a jejich fanoušky. Připravili jsme také zábavu pro všechny návštěvníky! Budete mít možnost si sami vyzkoušet chůzi po slackline – nízko nad zemí, ale se stejným adrenalinem a radostí z balancování. 

Proč se přidat k nám?

  1. Skvělá atmosféra – Přijďte se ponořit do světa slackline a highline a zažijte neopakovatelnou atmosféru plnou adrenalinu a nadšení.
  2. Podpora pro sportovce – Na vlastní oči uvidíte, jak borci zdolávají náročnou highline ve výšce 45 metrů. Vaše podpora jim dodá potřebnou sílu a motivaci.
  3. Aktivity pro všechny – Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo zkušený slackliner. Připravili jsme pro vás různé lajny nízko nad zemí, abyste si mohli vyzkoušet, co tento sport obnáší.

Podrobnosti o akci:

Nezapomeňte si vzít pohodlné oblečení a dobrou náladu! Těšíme se na vás a na to, že společně zažijeme nezapomenutelný víkend plný sportovních výkonů, zábavy a nové zkušenosti. Připojte se k nám a podpořte naše borce vysoko nad zemí!

highlineleták-a4_optimized